Visa-sjef ser fremover på Crypto-verdenen

Administrerende direktør i Visa er optimistisk om at flere digitale valutaer vil kjøre på Visa-nettverket i fremtiden.

Visa-sjef Alfred Kelly sa at han ser stort potensiale i kryptovalutaer

Digitale eiendeler vil være veldig nyttige i land med et høyt antall mennesker uten bank, la han til.

Det kan imidlertid ta flere år før Visa fullt ut tar den nye teknologien i bruk.

Alfred Kelly, administrerende direktør for betalingsgiganten Visa, sa at selskapet hans ser stort potensial i digitale valutaer i årene som kommer, spesielt i utviklingsmarkeder med et betydelig antall ikke-banker, ifølge CNBCs rapport publisert fredag.

„Crypto er en voksende del av betalinger i verden,“ sa Kelly og la til: „Til slutt kan vi se digitale valutaer som kjører på Visa-nettverket på en mer regelmessig basis,“ om enn „flere år ut.“

Selskapet kjøpte nylig Plaid, et selskap som hjelper 11 000 finansinstitusjoner i USA og 2700 fintech-utviklere med å utveksle data

”Vi er et nettverk og prøver i økende grad å bli et nettverk av nettverk,” bemerket Kelly og forklarte: “Plaid er bare på sitt enkleste nivå et annet nettverk som vi mener passer inn i et ønske om å ha flere nettverk som vi flytter informasjon og penger rundt om i verden. ”

Visa-sjefen la til at en av cryptos største fordeler ligger hos 1,7 milliarder ikke-bankerte mennesker over hele verden som ikke har tilgang til tradisjonelle kontoer.

„Det er 1,7 milliarder mennesker på jordens overflate vi tror ikke er banket i et vanlig banksystem i hvilket land de bor i, inkludert noen her i USA,“ bemerket Kelly og la til: „Vi er absolutt åpne for alle kjøretøyer. som bidrar til å lette bevegelsen av penger rundt om i verden. Vi vil være midt i det. ”