På tide å bytte Bitcoin Holdings? Bill Barhydt Mulls En 25% BTC-portefølje

Bitcoin har vokst til å være en topp investeringsmulighet for alle som er villige til å satse på fremtiden for kryptomarkedet. Mennesker som gikk inn i Bitcoin Revolution tidlig nok  er allerede millionærer og milliardærer, og de nåværende markedsforholdene ser fremdeles ganske lovende ut – i hvert fall ifølge de mange kryptohandlerne, analytikerne og investorene i markedet.

Ulike populære BTC-talsmenn har antydet at de har en betydelig prosentandel av hele investeringsporteføljen i Bitcoin. Noen som Bill Barhydt vurderer til og med å doble eller tredoble BTC-beholdningen. Bill er medstifter og administrerende direktør for Abra, en kryptofokusert app.

12 til 25?

I en nylig tweet antydet Bill at han for øyeblikket tenker på å doble sin BTC-investering for å dekke rundt 25% av sin totale investeringsportefølje.

Tilsynelatende har Bill for tiden Bitcoin som dekker 12% av sin formue. I sin kunngjøring søkte investoren om meninger om en allokering på 25% ville være for høy eller for risikabel. Ut fra svarene å dømme er det ganske klart at mange støtter planen hans.

Faktisk har det vært mange historier om mennesker som har solgt all sin eiendom og lagt alle pengene i Bitcoin. Gitt Bitcoins fremtidige markedsprognoser, er det sikkert at disse menneskene får et stort overskudd i fortjeneste når oksene tar betalt. Mange av de populære Bitcoin-hvalene som Tim Draper har spådd en lys fremtid for Bitcoins pris – til og med å gå opp til $ 250 000 de neste årene.

Saken om inflasjon

Fortsatt med tråden, bemerket Bill at den nåværende trenden med økt inflasjon som påvirker fiat-valutaer som den amerikanske dollaren, gjør Bitcoin stadig mer attraktiv. Riktignok har Bitcoin lenge blitt spioneringen som et levedyktig alternativ for investorer som ønsker en trygg havn. Det faktum at regjeringer fortsetter å prege flere regninger gjør Bitcoin til et enda bedre valg enn aksjer.