Audius distribuerer Crypto til RAC

Audius distribuerer Crypto til RAC, Deadmau5 lyttere

Den blokkjedebaserte musikkplattformen sendte 50 millioner AUDIO-tokens til sine „topp 10.000 artister og fans.“

Audius, den blockchain-baserte musikkplattformen som ble lansert med en stjernespekket konsert med deadmau5 og RAC, må tro at festen akkurat er i gang.

På fredag ​​sendte den 50 millioner AUDIO-tokens med tilbakevirkende Bitcoin Code kraft til „topp 10.000 artister og fans“ på plattformen, som inkluderer store navn som deadmau5, RAC og Skrillex.

„Large Tech Client“ bruker JP Morgan’s JPM-mynt for første gang

JP Morgan bruker sin digitale valuta, JPM Coin, for første gang kommersielt denne uken. Det blir brukt av en stor teknologiklient til å sende betalinger globalt, ifølge Takis Georga …

Audius er en streamingplattform som er lik Spotify. Imidlertid hevder det at streamingplattformer og musikkbransjemodellen som helhet er ødelagte. I følge Audius-papirboken genererer musikkindustrien 43 milliarder dollar i inntekter, men bare 12% går til innholdskunstnere.

AUDIO-styringstoken lar innehavere stemme på fremtiden til plattformen, samt låse opp tilgang til artister via en Discord-server. Den uttalte ideen er å disintermediere musikkindustrien og balansere kraften mot artister.

Med sin lansering tok Audius eksplisitt eksempler på Uniswap, den desentraliserte sentralen som sendte historiske brukere med UNI-styringstoken ved lansering. 50 millioner AUDIO ble ikke fordelt jevnt, men ble i stedet sendt basert på en formel som tok i betraktning hvor mye av innholdet til en artist som ble streamet, pluss antall følgere, spillelister og sangfavoritter, samt sanger som ble lagt ut på nytt.

Topp 5 kryptonyheter og funksjoner i innboksen din hver dag.
Få Daily Digest på det beste av Decrypt. Nyheter, originale funksjoner og mer.

Formelen favoriserte kunstnere, med over 90% av tokens sendt sin vei, og resten gikk til fans.

Fredagens distribusjon er imidlertid bare 5% av den første tokenforsyningen på 1 milliard. Ytterligere 406 millioner (40,6%) går til Audius ‚team og rådgivere, hvorav noen er kunstnere – inkludert nevnte deadmau5 og RAC. Ytterligere 360 ​​millioner leder investorer, og 178 millioner øremerket et statskasse som samfunnet kontrollerer.